torstai 2. tammikuuta 2014

Coleslaw

Tai ihan tuttavallisesti kosloo, niinkuin meillä sanotaan. :D Sanonta jäi päälle eräästä kokkiohjelmasta, jossa ranskalaistunut kokki äänsi coleslaw`n aina "kosloo". Eipä tuo kaukana ole oikeasta ääntämyksestä, ja hällä väliä miten se lausutaan, sillä herkkua tämä aina on!

COLESLAW


Pienehkö annos
  • n.500g valkokaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1dl majoneesia
  • 2dl creme fraichea
  • tilkka sitruunanmehua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • n.1rkl viinietikkaa
Leikkaa kaali mahdollisimman ohueksi suikaleeksi. Raasta porkkana. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja sekoita kaalin ja porkkanan joukkoon. Anna maustua kylmässä tarjoiluhetkeen asti.


Meillä oli tällä kertaa vähän rough cut- meininki. :D Mutta hällä väliä, ei se haittaa, vaikka kaali- ja porkkanasuikaleet olisi vähän isompiakin, jos ei ole mitään hienostelumeininkejä... :) Tämä menee hodareiden lisäksi loistavasti hampurilaisten kanssa, ranskisten seurana, liharuokien kumppanina, you name it!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi!